Despre noi

Cine suntem noi și de ce facem asta

ÎNTREBĂRI ESENȚIALE

ACESTA ESTE MXLINE


De ce compania noastră e în business?

Întotdeauna ne-am oferit sprijinul în felul în care ne-ar fi plăcut să-l primim la rândul nostru. Asta ne-a motivat să începem să facem toată treaba cu IT-ul. Un client ne-a comunicat la un moment dat, “în camera serverelor nu intră decât cei care au făcut-o și știu despre ce este vorba acolo.” și este adevărat. Pentru că într-un final, cele mai bune servicii în orice domeniu nu le poți primi decât de la specialiști. Noi, la mxline credem în asta și nu vrem să oferim doar servicii punctuale și sa livram echipamente, vrem să croim soluții flexibile, cu abordări pentru fiecare client în parte.

 

Care este misiunea noastră?

Ce ne dorim noi să oferim clienților noștri sunt soluții complete de mentenanță IT, de calitate, prompte, personalizate și la un cost corect.

 

Pe ce principii ne bazăm?

Pentru unii poate suna ca un truism, însă noi credem cu tărie că oamenii sunt de fapt compania, că oamenii sunt cheia unei afaceri de succes și acesta este unul dintre principiile de bază atunci când alegem să colaborăm cu cineva. Noi înțelegem că:

  • Disponibilitatea adoptării soluțiilor noi este un avantaj în dezvoltarea unei afaceri
  • Fiecare client are necesități diferite, iar soluțiile oferite de noi trebuie adaptate acestor necesități
  • O colaborare pe termen lung și o relație apropiată de client este rețeta succesului
  • Principalul factor când vorbim de o colaborare profitabilă de ambele părți este încrederea

 

Ce criterii sunt indezirabile pentru noi?

Nu suntem de acord ca achizițiile de soluții și echipamente IT pentru o companie să se fundamenteze pe criteriul „prețul cel mai mic”, ci mai degrabă pe acela al costului corect. Totodată, nu sprijinim ideea implementării soluțiilor home user în locul celor de business și a echipamentelor consumer în mediul de afaceri.

 

Cum a pornit compania noastră?

Am fost convinși că putem oferi pachete de servicii complete și soluții IT adaptate oricărui client – externalizare IT, cablare structurată, cloud & backup, suport achiziții, soluții videoconferință – și să realizăm acest lucru într-un mod rapid, profesionist și personal.

 

De ce contează ceea ce facem pentru tine?

Pentru că într-un final, tu ai nevoie să porți grija afacerii tale și a dezvoltării a acesteia. Funcționarea corectă a echipamentelor și consumabilelor, modernizarea infrastructurii și a echipamentelor, achiziționarea de noi echipamente, mentenanța serverelor ș.a.m.d. nu pot fi asigurate în mod optim decât printr-un serviciu de externalizare IT, ceea ce face mxline să fie soluția potrivită pentru tine, garantat!