Externalizare IT

Serviciu complet pentru firma ta

CE CONȚINE PACHETUL NOSTRU

SOLUȚIILE DE EXTERNALIZARE IT PENTRU AFACEREA TA

Aveți, evident, opțiunea unei echipe interne, dedicate acestor operațiuni, ceea ce se justifică în anumite situații, însă noi îți propunem o a doua opțiune, mult mai eficientă din multe puncte de vedere, o soluție scalabilă pentru orice tip de activitate: externalizarea serviciilor de administrare a rețelei de calculatoare.

ADMINISTRARE REȚELE DATE/ VOCE

Pachetele de servicii întreținere sisteme sunt oferite sub forma unor abonamente lunare, organizate astfel încât sa reprezinte o soluție completa pentru necesitățile clienților noștri. În același timp, pachetele oferă avantajul unor costuri lunare fixe.

SERVERE, VIRTUALIZARE, VPN

Succesul unei companii se bazează pe servere stabile și bine întreținute. Pentru ca aceste două cerințe să fie îndeplinite, sunt necesare verificări periodice, suport proactiv și upgrade-uri regulate asupra serverelor. Foarte important este ca acest lucru să fie făcut de specialiști certificați pentru toate sistemele de operare.

Vă oferim soluții complete de virtualizare, plecând de la virtualizarea desktopurilor și a serverelor până la virtualizarea spațiului de stocare a informațiilor, precum și a unor aplicații sau a echipamentelor active de rețea (switch-uri cu management și/ sau routere). Astfel beneficiați de o infrastructură scalabilă, tot timpul adaptată nevoilor dumneavoastră, fără riscul de a cumpăra echipamente care nu vă vor fi de folos mai târziu. În plus economisiți spațiu, energie electrică, timpi de migrare reduși, accesarea datelor din cloud, precum și extinderea duratei de viață a unor aplicații învechite care nu mai sunt compatibile cu actualele sisteme de operare.

Solutii de conexiuni securizate VPN

Mobilitatea este cheia succesului oricarei afaceri, asa ca va oferim posibilitatea de a va accesa resursele interne chiar daca nu sunteti prezent fizic in reteaua interna. Realizam acces la resursele interne ale companiei din exterior prin tunele securizate VPN (Virtual Private Network) , criptate cu pana la 1024 bytes, pentru a asigura confidentialitatea necesara autentificarii partilor, precum si integritatea datelor.

HELPDESK & REMOTE SUPPORT

Helpdesk Telefonic: 

– are ca scop identificarea situației sesizate și reprezintă prima etapă în soluționarea problemei de la distanță. Astfel, utilizatorului îi sunt oferite informațiile necesare pentru rezolvarea incidentului.

– veți primi sfaturi și îndrumări de la o întreagă echipă, special instruită în acest sens, care beneficiază de o vastă experiență de asistență tehnică prin telefon.

Helpdesk Remote:

– presupune conectarea la stațiile de lucru ale utilizatorilor sau la serverele centralizate de la distanță, în scopul remedierii problemelor semnalate, folosind numai legături de tip VPN, care garantează conexiunea unei persoane autorizate. Utilizatorul poate observa în timp real, pe propriul monitor, modalitatea de rezolvare a incidentului semnalat.

On-site support:

– un tehnician sau o echipă de tehnicieni se va deplasa la compania dumneavoastră pentru rezolvarea sesizării, în cazul în care primul tip de suport nu este eficient. Termenul maxim de remediere al sesizării depinde de natura problemei și de serviciul care este afectat, fiind stabilit de comun acord prin SLA (Service Level Agreement)

MANAGEMENT LICENȚE

Grație managementului licențelor, cei interesați pot avea o privare de ansamblu asupra numărului licențelor. Astfel se pot evita doua situații: prima este cea în care o companie folosește mai multe licențe decât ar avea dreptul, a doua este cea în care o companie nu folosește toate licențele pe care le-a plătit. Companiile trebuie să folosească acest management al licențelor cat mai rapid cu putință, chiar acum dacă se poate și nu mâine, pentru că astfel se pot câștiga mulți bani.

MANAGEMENT CONSUMABILE

Fără nici un dubiu, aveți o mulțime de lucruri de gestionat în cadrul organizației dumneavoastră. O defecțiune la imprimantă, consumabile nelivrate la timp, bugete de printing depășite sau discuții între centrele de cost nu sunt ceea ce aveți nevoie în acest moment! Mai mult chiar, costurile cu parcul de printing al organizației sunt adesea extrem de greu de controlat și mult mai mari decât bugetul inițial.

Ceea ce noi vă propunem este ca fiecare dintre noi să ne ocupăm de activitățile la care ne pricepem mai bine: noi vă preluăm problemele de printing, iar dumneavoastră vă ocupați de business, in timp ce procesele interne de copiere, tipărire și scanare funcționează.

WEB HOSTING

Pachetele de Hosting sunt create pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri. De asemenea daca nu regasesti un pachet convenabil pentru tine si afacerea ta putem crea unul special pentru tine. Oferim asistenta tehnica tuturor clientilor care doresc sa beneficieze de serviciile de hosting oferite de noi, cat si recomandari de configurare a  emailului pe diferite dispozitive.