Cum a pornit compania noastra?

Am fost convinsi ca putem oferi pachete de servicii complete si solutii IT adaptate oricarui client – externalizare IT, cablare structurata, cloud & backup, suport achizitii, soluții videoconferinta – si sa realizam acest lucru intr-un mod rapid, profesionist si personal.

MISIUNEA NOASTRA

Sa oferim clientilor nostri solutii complete de mentenanta IT, de calitate, prompte, personalizate si la un cost corect.

De ce activam in acest domeniu?

Intotdeauna ne-am oferit sprijinul in felul în care ne-ar fi placut sa-l primim la randul nostru. Asta ne-a motivat sa incepem sa facem toata treaba cu IT-ul. Un client ne-a comunicat la un moment dat: “in camera serverelor nu intra decat cei care au facut-o si stiu despre ce este vorba acolo!” si este adevarat. Pentru ca intr-un final, cele mai bune servicii in orice domeniu nu le poti primi decat de la specialisti. Noi, la mxline credem in asta motiv pentru care dorim sa livram echipamente si sa croim solutii flexibile, cu abordari pentru fiecare client in parte.

Pe ce principii ne bazam?

Pentru unii poate suna ca un truism, insa noi credem cu tarie ca oamenii sunt de fapt compania, ca oamenii sunt cheia unei afaceri de succes și acesta este unul dintre principiile de baza atunci cand alegem sa colaboram cu cineva. Noi intelegem ca:

  • Disponibilitatea adoptarii solutiilor noi este un avantaj in dezvoltarea unei afaceri.
  • Fiecare client are necesitati diferite, iar solutiile oferite de noi trebuie adaptate acestor necesitati.
  • Rețeta succesului este o colaborare pe termen lung si o relație apropiată de client.

De ce contează ceea ce facem pentru tine?

 

Pentru ca într-un final, tu ai nevoie să porti grija afacerii tale și a dezvoltării a acesteia. Functionarea corecta a echipamentelor si consumabilelor, modernizarea infrastructurii si a echipamentelor, achizitionarea de noi echipamente, mentenanta serverelor s.a.m.d. nu pot fi asigurate in mod optim decat printr-un serviciu de externalizare IT, ceea ce face mxline sa fie solutia potrivita pentru tine, garantat!