Valentin Duta
``prieteni si parteneri de incredere``

Valentin Duta

“Am apelat la serviciile Mxline in 2017 pentru o lucrare complexa de infrastructura IT. Am intalnit o echipa care ofera solutii eficiente fara compromisuri.

In urma colaborarii am castigat niste prieteni si parteneri de incredere pe care ne puteam baza. Am recomandat si recomandam Mxline IT Support cu toata increderea ! “

Valentin Duta
Consultant Fonduri
JUST IDEAS SRL

Constantin Costea
``solutii eficiente``

Constantin Costea

Fiind o companie in continua dezvoltare intr-o piata extrem de dinamica, MET Romania este obligata sa se adapteze la cele mai recente standarde in materie de tehnologie IT. Incepand din 2010 am apelat la serviciile Mxline IT Support si putem spune ca am facut cea mai buna alegere. Mxline ne-a oferit intotdeauna solutii eficiente si a intervenit ori de cate ori a fost necesar pentru remedierea problemelor aparute. Recomandam cu caldura serviciile oferite de echipa Mxline.

Constantin Costea
Chief Operational Officer / Director General Adjunct
MET GROUP

Alexandru Nicolae
``o poveste de succes``

Alexandru Nicolae

Colaborarea cu Mxline s-a înscris în ceea ce noi numim “o poveste de succes”.

Cuvântul care-i caracterizează cel mai bine: profesioniști. În același timp sunt foarte flexibili si implicați, acest lucru fiind esențial pentru noi, o multinațională în continuă dezvoltare.

Ceea ce apreciem foarte mult la ei este faptul că îți oferă soluții complete și o strategie de dezvoltare pe termen lung, astfel încât ne ajută să evoluam în același ritm cu o piață IT tot mai dinamică.

Alexandru Nicolae
Director General
BTL România Aparatură Medicală SRL