Mai mult ca niciodata proiectele finantate european in domeniul IT prind contur si in Romania. Partea de digitalizare si-a castigat in sfarsit locul pe care il merita ca domeniu prioritar de investitii iar conjunctura actuala il face cu atat mai important si necesar.

 

ACTUALITATE 2021

GRANTURI PENTRU DIGITALIZARE IMM-URI 

 

Valoare grant si beneficiari: IMM-uri cu profil non IT- grant 90 % – valori cuprinse intre 30.000 – 100.000 eur

Cheltuieli eligibile: cheltuieli hardware, software, cu retele, servere si website-uri, instruire personal precum si cheltuielile de consultanta necesara intocmirii dosarului de proiect.

STARTECH INNOVATION

NOUL PROGRAM START-UP NATION

 

Obiectivul schemei este finanțarea start-up-urilor inovative prin granturi de o valoare estimată la 42.000 euro.

Beneficiari: aproximativ 7000 de noi IMM-uri  prin programul StarTech Innovation ( noul Program Startup Nation ).

CUM VA PUTEM AJUTA?

MXLINE are o experienta bogata in gestionarea achizitionarilor de echipamente IT prin intermediul proiectelor cu finantare guvernamentala, experienta acumulata pe toata perioada desfasurarii programelor Start-up Nation. Ne-am familiarizat cu procedurile,documentatia si termenele impuse de astfel de proiecte si aplicam in prezent aceasta experienta in gestionarea noilor tipuri de finantari.

Analizam impreuna necesarul de echipamente IT corespunzatoare activitatii planificate prin proiect si le alegem pe cele potrivite din punct de vedere al performantelor dar si al bugetului alocat.

Stabilim nivelul de performanta al echipamentelor IT si cautam solutia optima tinand cont de bugetul alocat, dar si de disponibilitatea ulterioara a echipamentelor.

Intocmim toate documentele necesare in vederea achizitionarii echipamentelor IT: contract de furnizare, declaratie de inovatie, factura de avans, certificat de garantie, proces verbal de predare-primire, etc.

Livram echipamentele unde este necesar iar daca aveti nevoie, va oferim gratuit instalarea programelor software pe care le-ati achizitionat.