In ce consta un serviciu de externalizare IT?

Decizia de a opta pentru un serviciu de externalizare IT nu ar trebui sa fie una dificila. Succesul unei companii se bazeaza pe o infrastructura IT stabila, scalabila si bine intretinuta. Pentru ca aceste cerinte sa fie indeplinite, sunt necesare verificari periodice, suport proactiv si updade-uri regulate ale serverelor si echipamentelelor de retea.

Serviciile de administrare sunt oferite sub forma unor abonamente lunare, concepute personalizat. Ele reprezinta astfel o solutie completa pentru necesitatile clientilor nostri dar ofera si avantajul unor costuri lunare fixe, mai usor de gestionat.


SERVERE, VIRTUALIZARE, VPN

Foarte important este ca acest lucru sa fie facut de specialisti cu experienta care va pot oferi solutii complete de virtualizare, plecand de la virtualizarea serverelor pana la virtualizarea spatiului de stocare a datelor, precum si a unor aplicatii. Astfel beneficiati de o infrastructura scalabila, tot timpul adaptata nevoilor dumneavoastra, fara riscul de a achizitiona echipamente inutile sau incorect dimensionate.

Virtualizarea va ofera avantajul de a economisi spatiu, energie electrica, reducerea timpului de migrare, accesarea datelor din cloud, precum si extinderea duratei de viata a unor aplicatii incompatibile cu actualele sisteme de operare.

Pe langa accesul facil la informatii care nu mai sunt legate de un dispozitiv anume, stocarea in cloud ofera posibilitatea efectuarii unor activitati de backup a datelor, dar si restabilirea rapida a sistemelor in cazul unei necesitati de restaurare.

Mai mult, stocarea in cloud  duce la economii de costuri pentru o organizatie. Iar in cazurile sensibile, in care procedurile interne sau reglementari de industrie nu permit ca datele sa fie mutate online, exista solutii hibride. Cea mai noua solutie de gestionare a informatiilor din cloud pe care v-o putem pune la dispozitie este VEEAM Back-up & Replication. Puteti citi mai multe pe pagina dedicata acestui serviciu.

Solutii de conexiuni securizate VPN

Mobilitatea este cheia succesului oricarei afaceri, iar solutiile VPN ofera posibilitatea accesarii resurselor interne intr-un mod securizat, sunt scalabile si au costuri scazute.  VPN-ul permite businessului dumneavoastra sa ofere conectivitate sigura si criptata pentru angajatii care trebuie sa se deplaseze in interes de serviciu, precum si altor sedii care se afla in locatii indepartate si necesita acces la resursele de retea ale companiei.


HELP DESK SI SUPORT REMOTE