Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// despre

De ce un serviciu
de extenalizare IT?

Decizia de a opta pentru un serviciu de externalizare IT nu ar trebui sa fie una dificila. Succesul unei companii se bazeaza pe o infrastructura IT stabila, scalabila si bine intretinuta. Pentru ca aceste cerinte sa fie indeplinite, sunt necesare verificari periodice, suport proactiv si updade-uri regulate ale serverelor si echipamentelelor de retea. Serviciile de administrare sunt oferite sub forma unor abonamente lunare, concepute personalizat. Ele reprezinta astfel o solutie completa pentru necesitatile clientilor nostri dar ofera si avantajul unor costuri lunare fixe, mai usor de gestionat.

Servere, virtualizare
VPN

Virtualizarea va ofera avantajul de a economisi spatiu, energie electrica, reducerea timpului de migrare, accesarea datelor din cloud, precum si extinderea duratei de viata a unor aplicatii incompatibile cu actualele sisteme de operare.

Foarte important este ca acest lucru sa fie facut de specialisti cu experienta, care va pot oferi solutii complete de virtualizare, plecand de la virtualizarea serverelor pana la virtualizarea spatiului de stocare a datelor, precum si a unor aplicatii. Astfel beneficiati de o infrastructura scalabila, tot timpul adaptata nevoilor dumneavoastra, fara riscul de a achizitiona echipamente inutile sau incorect dimensionate.

Pe langa accesul facil la informatii care nu mai sunt legate de un dispozitiv anume, stocarea in cloud ofera posibilitatea efectuarii unor activitati de backup a datelor, dar si restabilirea rapida a sistemelor in cazul unei necesitati de restaurare.

Mai mult, stocarea in cloud  duce la economii de costuri pentru o organizatie. Iar in cazurile sensibile, in care procedurile interne sau reglementari de industrie nu permit ca datele sa fie mutate online, exista solutii hibride. Cea mai noua solutie de gestionare a informatiilor din cloud pe care v-o putem pune la dispozitie este VEEAM Back-up & Replication. Puteti citi mai multe pe pagina dedicata acestui serviciu. 

Solutii de conexiuni securizate VPN

Mobilitatea este cheia succesului oricarei afaceri, iar solutiile VPN ofera posibilitatea accesarii resurselor interne intr-un mod securizat, sunt scalabile si au costuri scazute.  VPN-ul permite businessului dumneavoastra sa ofere conectivitate sigura si criptata pentru angajatii care trebuie sa se deplaseze in interes de serviciu, precum si altor sedii care se afla in locatii indepartate si necesita acces la resursele de retea ale companiei.

Helpdesk si
Suport Remote

Helpdesk telefonic

  • Are ca scop identificarea situatiei sesizate si reprezinta prima etapa in solutionarea problemei de la distanta. Astfel, utilizatorului ii sunt oferite informatiile necesare pentru rezolvarea incidentului.
  • Veti primi sfaturi si indrumari de la o intreaga echipa, special instruita in acest sens, care beneficiaza de o vasta experienta de asistenta tehnica prin telefon.
Helpdesk remote

  • Presupune conectarea la stațiile de lucru ale utilizatorilor sau la serverele centralizate de la distanță, în scopul remedierii problemelor semnalate, folosind numai legături de tip VPN, care garantează conexiunea unei persoane autorizate.
  • Utilizatorul poate observa în timp real, pe propriul monitor, modalitatea de rezolvare a incidentului semnalat.
Helpdesk onsite

  • Un tehnician sau o echipă de tehnicieni se va deplasa la sediul companiei dumneavoastra pentru rezolvarea sesizarii, in cazul in care primul tip de suport nu este eficient.
  • Termenul maxim de remediere al sesizării depinde de natura problemei si de serviciul care este afectat, fiind stabilit de comun acord prin SLA (Service Level Agreement).

Help desk pentru
Work from Home

Fiecare angajat al companiei are propria conexiune acasa, insa reteaua este publica, nesigura si total neprotejata. Astfel, conectarea la datele sensibile ale companiei necesita straturi suplimentare de protectie.

Va propunem solutii pentru remote work si echipamentele necesare in realizarea de conexiuni VPN, protectie completa asupra tuturor dispozitivelor si licente la preturi accesibile.

Solutii diverse

Management Licente

Gratie managementului licentelor, cei interesati pot avea o privare de ansamblu asupra numarului licentelor.

Astfel se pot evita doua situatii: prima este cea in care o companie foloseste mai multe licențe decat ar avea dreptul, a doua este cea in care o companie nu foloseste toate licentele pe care le-a platit. Astfel, recomandam ca fiecare companie sa foloseasca acest management al licentelor cat mai rapid cu putinta pentru o eficientizare a costurilor.

Management Consumabile

O defectiune la imprimanta, consumabile nelivrate la timp, bugete de printing depasite sau discutii intre centrele de cost nu sunt ceea ce aveti nevoie in acest moment!

Va propunem este ca fiecare dintre noi sa ne ocupam de activitatile la care ne pricepem mai bine: noi va preluam problemele de printing, iar dumneavoastra va ocupati de business, in timp ce procesele interne de copiere, tiparire si scanare functioneaza.

 

Web Hosting

Pachetele de Hosting sunt create pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri.

Daca nu regasesti un pachet convenabil pentru tine si afacerea ta putem crea unul special pentru tine. Oferim asistenta tehnica tuturor clientilor care doresc sa beneficieze de serviciile de hosting oferite de noi, cat si recomandari de configurare a emailului pe diferite dispozitive.

Ce cred despre noi

Clientii nostri

MET Group
MET Group
Constantin Costea
"Fiind o companie in continua dezvoltare intr-o piata extrem de dinamica, MET Romania este obligata sa se adapteze la cele mai recente standarde in materie de tehnologie IT."
BTL Romania Aparatura Medicala
BTL Romania Aparatura Medicala
Alexandru Nicolae
"Colaborarea cu Mxline s-a înscris în ceea ce noi numim “o poveste de succes”. Cuvântul care-i caracterizează cel mai bine: profesioniști. În același timp sunt foarte flexibili si implicați, acest lucru fiind esențial pentru noi, o multinațională în continuă dezvoltare. Ceea ce apreciem foarte mult la ei este faptul că îți oferă soluții complete și o strategie de dezvoltare pe termen lung, astfel încât ne ajută să evoluam în același ritm cu o piață IT tot mai dinamică."
Just Ideas
Just Ideas
Valentin Duta
“Am apelat la serviciile Mxline in 2017 pentru o lucrare complexa de infrastructura IT. Am intalnit o echipa care ofera solutii eficiente fara compromisuri. In urma colaborarii am castigat niste prieteni si parteneri de incredere pe care ne puteam baza. Am recomandat si recomandam Mxline IT Support cu toata increderea !“