Veeam Back-up scapa de stress-ul gestionarii protectiei datelor dvs., prevenirea ransomware-ului și provocarile de conformitate. Cu funcții cheie care va permit sa gestionati complet intregul ciclu de viata al datelor de rezerva, Veeam va economiseste timp si bani, simplificand administrarea si minimizand timpii de nefunctionare costisitori.

Functii principale Veeam Back-up

 • Optiuni cloud, virtuale si fizice de backup si recuperare.
 • Replicarea masinii virtuale bazate pe imagini (VM) de pe o masinsa virtuala sau o copie de rezerva.
 • Management si implementare incorporate pentru agentii Veeam pentru Linux si Microsoft Windows.
 • Capacitati de stocare nelimitate cu Scale-out Backup Suport pentru stocarea obiectelor Repository ™ si Veeam Cloud Tier
 • Restaurare simpla directa in 2 pasi catre AWS, Microsoft Azure si multe altele.
 • Veeam DataLabs ™: recuperare verificata, conformitate de securitate si testarea virtuala a sandbox-ului Veeam Explorers ™ pentru Microsoft Exchange, Microsoft Active Directory, Microsoft SharePoint, Microsoft SQL Server si Oracle.
 • Instantanee de stocare si integrare avansata de stocare Plug-in-uri Enterprise pentru SAP HANA și Oracle RMAN API de integrare a datelor si API de stocare universala Accelerare WAN incorporata, inclusiv un mod cu latime de banda mare.
 • Criptare, compresie si deduplicare, ETC.
 • Veeam® Availability Suite ™

  Ataseaza capacitatile de monitorizare ale Veeam ONE ™ la functiile puternice de protectie a datelor ale Veeam Backup & Replication ™ intr-un singur pachet Enterprise pentru a satisface atat nevoile dvs. de protectie, cat si cele de analiza.

  Prin combinarea acestor doua produse de varf din industrie, clientii isi pot indeplini mai usor nevoile avansate de protectie a datelor, obtinand în acelasi timp informatii esentiale despre configuratiile lor pentru o mai mare protecție a datelor si o agilitate a afacerii.

  Veeam® Backup & Replication ™

  Este singura soluție pentru protecția simplă, fiabilă și flexibilă a tuturor încărcărilor de lucru în cloud, virtuale și fizice. Eliminați stresul din gestionarea protecției datelor dvs., prevenirea ransomware-ului și provocările de conformitate. Cu funcții cheie care vă permit să vă gestionați complet întregul ciclu de viață al datelor de rezervă, Veeam vă economisește timp și bani, simplificând administrarea și minimizând timpul de nefuncționare costisitor. Acum vă puteți concentra asupra orientării obiectivelor dvs. de afaceri.

  Veeam® Backup Essentials ™

  Ofera backup, recuperare, monitorizare si raportare puternică, ușor de utilizat și accesibil pentru incirciri de lucru virtuale, fizice și cloud. Aceasta include backup pentru VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Nutanix AHV, Windows și Linux Servere, NAS, AWS, Azure si multe altele.

  Veeam® ONE ™

  Parte a Veeam Availability Suite ™, ofera monitorizare si analiza cuprinzatoare pentru mediile dvs. de rezerva, virtuale si fizice. Cu suport pentru Veeam Backup & Replication ™ și agenții Veeam, precum și VMware vSphere, Microsoft Hyper-V și Nutanix AHV, Veeam ONE ofera monitorizare profunda, inteligenta, raportare si automatizare prin instrumente interactive si invatare inteligenta, identificand si rezolvand problemele reale ale clientilor inainte de a incepe.

  Apeland la specialistii MXLINE IT SUPPORT veti putea beneficia atat de serviciul de implementare cat si de optimizare al pachetului Veeam Back-up ales.