start up nation

CUM TE PUTEM AJUTA:

Dacă ai obținut finantare prin Programul Start Up Nation 2018, noi te ajutam cu toate echipamentele IT de care ai nevoie pentru a porni cu succes.

Ne vom ocupa de tot ceea ce tine de infrastructura IT. Nu uita: achizițiile facute in cadrul acestui proiect trebuie sa respecte o serie întreaga de reguli, baremuri si standarde.

Lasa-ne pe noi sa ne batem capul cu ele!

EVALUARE

Analizam impreuna necesarul de echipamente IT corespunzatoare activitatii planificate prin proiect si le alegem pe cele potrivite din punct de vedere al performantelor dar si al bugetului alocat.

OPTIMIZARE

Stabilim impreuna nivelul de performanta al echipamentelor IT in functie de domeniul in care vrei sa activezi. Apoi cautam solutia optima tinand cont de bugetul alocat, bineinteles avand in vedere disponibilitatea ulterioara a echipamentelor.

DOCUMENTARE

Iti vom intocmi toate documentele necesare in vederea achizitiontrii echipamentelor IT: contract de furnizare, declaratie de inovatie, factura de avans, certificat de garantie, proces verbal de predare-primire, etc.

LIVRARE

Iti livram echipamentele unde doresti, iar daca ai nevoie iti oferim gratis instalarea programelor software pe care le-ai achizitionat.

DE CE NOI?

Experienta mxline

Activam in domeniul serviciilor IT cu aceeași dedicare, de peste 14 ani.

Furnizor unic

Avantajul de a achizitiona echipamente IT si software dintr-un singur loc.

Consultanta

Poti beneficia de cunostintele noastre in implementarea solutiilor IT.

Solutii unitare

Iti propunem solutii IT profesionale, complete pe care te poti baza in proiectul tau.

Continuitate

Ne gasesti aici oricand ai nevoie, chiar si dupa incheierea proiectului.

Garantie

Garantam implicarea noastra, asa cum am facut-o mereu pentru toti clientii nostri.

Vrem sa facem parte din proiectul tau de succes, iar tu sa fii unul din capitolele noastre de succes. Trebuie doar sa ne cunoastem, sigur te vom ajuta!

Pentru asta te rugam sa completezi formularul alaturat, nu dureaza decat cateva secunde, iar apoi vom sta de vorba impreuna despre cum te vom putea ajuta.