Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Fara indoiala, nevoia de servicii IT este o realitate a timpurilor actuale. Multe companii opteaza pentru o echipa interna, dedicata acestor servicii. Mxline IT Support va propune o alta optiune, mult mai eficienta din multe puncte de vedere, o solutie scalabila pentru orice tip de activitate.

// serviciile noastre

Gama completa
de servicii IT

Externalizare IT

Oferim solutii IT complete pentru optimizarea afacerii tale: administrare retele date/voce, servere, virtualizare, VPN, help desk si remote support.

Suport achizitii IT

Fiecare companie utilizeaza resursele IT in mod diferit avand necesitati specifice cu privire la configuratia echipamentelor, mobilitate si exploatarea lor.

Securitate IT

Solutiile pe care noi le oferim permit protejarea echipamentelor si softurilor dumneavoastra la cel mai inalt nivel.

// la dispozitia dvs.

Modalitatea de lucru

In calitate de client Mxline veti beneficia de o echipa tehnica profesionista, prompta si pregatita pentru a gestiona orice incident IT, folosind proceduri si solutii care sa permita interventia rapida la solicitarile dvs.

Preluam si administram in totalitate infrastructura IT din cadrul organizatiei, astfel incat dvs. sa directionati cele mai importante resurse catre valorificarea afacerii dvs. Sustinem business-ul clientilor nostri si ajutam la cresterea productivitatii prin serviciile de administrare.

Acestea sunt gandite sub forma unor abonamente lunare fixe si sunt concepute personalizat, in functie de necesitatile fiecarei locatii. Avantajul major al acestora consta in reducerea si predictibilitatea costurilor legate de suportul IT, un timp de raspuns garantat, interventii rapide remote si onsite, consultanta si suport gratuit in achizitia de hardware si software.

// Lasati-ne un mesaj! Suntem aici sa va raspundem la intrebari

REVENIM NOI

// clientii nostri
Energy Core Development
Energy Core Development
Constantin Costea
"Fiind o companie in continua dezvoltare intr-o piata extrem de dinamica, Energy Core Development este obligata sa se adapteze la cele mai recente standarde in materie de tehnologie IT."
BTL Romania Aparatura Medicala
BTL Romania Aparatura Medicala
Alexandru Nicolae
"Colaborarea cu Mxline s-a înscris în ceea ce noi numim “o poveste de succes”. Cuvântul care-i caracterizează cel mai bine: profesioniști. În același timp sunt foarte flexibili si implicați, acest lucru fiind esențial pentru noi, o multinațională în continuă dezvoltare. Ceea ce apreciem foarte mult la ei este faptul că îți oferă soluții complete și o strategie de dezvoltare pe termen lung, astfel încât ne ajută să evoluam în același ritm cu o piață IT tot mai dinamică."
Just Ideas
Just Ideas
Valentin Duta
“Am apelat la serviciile Mxline in 2017 pentru o lucrare complexa de infrastructura IT. Am intalnit o echipa care ofera solutii eficiente fara compromisuri. In urma colaborarii am castigat niste prieteni si parteneri de incredere pe care ne puteam baza. Am recomandat si recomandam Mxline IT Support cu toata increderea !“