Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

echipamente it
// ce oferim

Partenerul dvs.
pentru achizitia de
echipamente IT

MXLINE este un furnizor de echipamente IT cu experinta indelungata si dovedita. De ce aveti nevoie de serviciul nostru de suport achizitii it?

Pentru ca tehnologia avanseaza mult mai rapid in ziua de azi. Ocupatia dvs. de zi cu zi nu presupune studierea activa a noutatilor din domeniul IT, actualizarea permanenta a informatiilor legate de problemele tehnice ce pot apare si solutiile ce pot fi aplicate.

Clientii nostri primesc solutii complete si oportunitati de dezvoltare, nu doar echipamente si solutii software,

Foarte multe companii nu reusesc sa mai tina pasul cu noile tehnologii si fac achizitii de echipamente IT fara o documentare in prealabil. Acest fapt are consecinte negative asupra infrastructurii IT si a activitatilor desfasurate. Achizitiile IT pot reprezenta o mare provocare pentru clienti, din cauza complexitatii si evolutiei rapide a domeniului de hardware&software. Pe langa asta, se adauga si varietatea de oferte existente pe piata, care face si mai dificil procesul de cumparare.

Obiectivul nostru este de a analiza si identifica impreuna necesitatile hardware si software din cadrul companiei dvs. si de a veni cu propuneri care sa se plieze cat mai bine pe specificul activitatii desfasurate.

// PARTENERI EXTERNI

VENDORI & DISTRIBUTORI

Parteneriatele cu cei mai mari vendori și distribuitori, ne recomandă ca furnizori de încredere în domeniu. Clientii nostri primesc astfel, solutii complete si oportunitati de dezvoltare, nu doar echipamente si solutii software.

// DOMENII IN CARE ACTIVAM

Expertiza noastra
se aplica in toate domeniile

Energie
Energie
IT-ul joaca un rol important in domeniul energetic, fiind utilizat pentru a gestiona si monitoriza sistemele de productie si distributie a energiei.
Telecom
Telecom
Telecomunicatiile sunt o industrie in permanenta schimbare si mai ales evolutie, cu tehnologii adaptate momentului.
Criminalistica
Criminalistica
IT-ul are un rol important in domeniul criminalisticii, oferind o serie de instrumente si tehnologii pentru a ajuta la investigarea si rezolvarea cazurilor penale.
Financiar
Financiar
IT-ul joaca un rol critic in domeniul financiar, de la servicii bancare si de investitii, la asigurari si contabilitate.
Constructii
Constructii
IT-ul joaca un rol important in domeniul constructiilor, de la proiectare si planificare pana la constructia si gestionarea proiectelor.
Avocatura
Avocatura
The global economy is moving towards a new identity. In order to remain competitive and profitable, the banking and finance.
Medical
Medical
IT-ul are un rol critic în domeniul medical, de la managementul datelor pacientilor si monitorizarea sanatatii pana la cercetare si dezvoltare de noi tratamente.
Business
Business
IT-ul are un impact tot mai mare in lumea afacerilor si a companiilor, permitand gestionarea eficienta a datelor, proceselor si comunicarii.
Publicitate
Publicitate
IT-ul are un impact tot mai mare in domeniul publicitatii, permitand companiilor sa-si imbunatateasca strategiile de marketing si sa ajunga la publicul tinta in mod eficient.
Imobiliar
Imobiliar
IT-ul are un impact semnificativ in industria imobiliara, permitand agentiilor si firmelor de imobiliare sa gestioneze eficient proprietatile, tranzactiile si comunicarea cu clientii.