MXLINE este un furnizor de echipamente IT cu experinta indelungata si dovedita. De ce aveti nevoie de serviciul nostru de suport achizitii it? Pentru ca tehnologia avanseaza mult mai rapid in ziua de azi. Ocupatia dvs. de zi cu zi nu presupune studierea activa a noutatilor din domeniul IT, actualizarea permanenta a informatiilor legate de problemele tehnice ce pot apare si solutiile ce pot fi aplicate. 

Fiecare companie utilizeaza resursele IT in mod diferit, avand necesitati specifice cu privire la configuratia echipamentelor, mobilitate si exploatarea lor. Ca baza a oricarei afaceri moderne, fara infrastructura IT potrivita nu puteti avea un nivel adecvat de eficienta pe piata actuala atat de competitiva.

Experienta noastra, de peste 17 ani in achizitii si implementari, parteneriatele cu cei mai mari vendori si distribuitori ne recomanda pentru a va coordona in alegerea solutiei IT personalizate pentru compania Dvs. Pentru noi tehnologia IT nu este doar preocupare ci si pasiune. 

Clientii nostri primesc solutii complete si oportunitati de dezvoltare, nu doar echipamente si solutii software.

SOLICITATI O OFERTA

Chiar daca nu stiti exact ce aveti nevoie, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a face alegerea corecta.

Daca sunteti beneficiarul unui contract de service si mentenanta, atunci livrarea, instalarea si configurarea echipamentelor achizitionate se va face de catre specialistii nostri, la sediul companiei dvs. In plus, garantia oferita de noi, in aceasta situatie, implica preluarea de catre noi a sistemelor, doar in urma unui simplu telefon.MXLINE este mai mult decat un furnizor

PARTENERII NOSTRI DE INCREDERE

Echipamente IT

Identificam cele mai potrivite echipamente it necesare optimizarii activitatii dvs specifice.

Solutii software

Analizam necesarul de software al companiei dvs si identificam cele mai bune oferte din piata.