Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Cum va putem ajuta?

Am gestionat zeci de proiecte IT cu finantare si am deprins intregul flux de administrare si furnizare aferent echipamentelor IT si produselor de software.

EVALUARE

Analizam impreuna necesarul de echipamente IT corespunzatoare activitatii planificate prin proiect.

Le alegem pe cele potrivite din punct de vedere al performantelor dar si al bugetului alocat.

OPTIMIZARE

Stabilim nivelul de performanta al echipamentelor IT.

Cautam solutia optima tinand cont de bugetul alocat, dar si de disponibilitatea ulterioara a echipamentelor.

DOCUMENTARE

Intocmim toate documentele necesare in vederea achizitionarii echipamentelor IT,

Cele mai utilizate documente:contract de furnizare, declaratie de inovatie, factura de avans, certificat de garantie, proces verbal de predare-primire, etc.

LIVRARE

Livram echipamentele unde este necesar.

Daca aveti nevoie, va oferim gratuit instalarea programelor software pe care le-ati achizitionat.

  Gata sa incepem?

  Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu*

  // SERVICII SUPLIMENTARE

  Partenerii nostri de incredere in proiecte IT

  Pentru ca proiectele IT cu finantare necesita un ansamblu de parteneriate, de la momentul aplicarii pentru obtinerea fondurilor pana la implementarea proiectului in toata complexitatea sa, Mxline va recomanda partenerii cu care colaboreaza deja de ani de zile in proiecte de succes.

  partenere scriere proiecte it cu finantare
  // Consultanta fonduri europene / contabilitate / Resurse Umane

  JUST IDEAS

  Servicii consultanta proiecte cu finantare

  Echipa Just Ideas este formata din specialisti, cu experienta indelungata in proiectele pentru fonduri europene nerambursabile. Proiectele in care s-au implicat sunt numeroase si includ multiple industrii precum: IT, creatie, comert, HoReCa, transport, turism;

  // Agentie media & web design

  PLUM MEDIA

  Servicii complete de digitalizare, web design, branding si marketing online.

  Cu peste 14 ani de experienta, ofera servicii complete de web design si orice tip de campanie de promovare: site-uri de prezentare, magazine online, consultanta, creare logo & orice materiale grafice.

  Proiectele IT cu finantare sunt proiecte care primesc finantare financiara din surse externe, cum ar fi fonduri europene, guvernamentale sau private, pentru a dezvolta sau implementa solutii IT inovatoare. Aceste proiecte pot fi realizate de o varietate de entitati, inclusiv intreprinderi mici si mijlocii, organizatii non-profit, universitati si institutii de cercetare.

  Astfel de proiecte pot viza dezvoltarea de produse și servicii IT noi sau imbunatatirea celor existente, implementarea de solutii IT pentru a rezolva probleme specifice sau cresterea capacitatii organizatiilor de a utiliza tehnologii IT avansate. Obiectivele pot fi diverse, de la imbunatatirea eficientei operationale si a productivitati, pana la cresterea competitivitatii pe piata și a impactului social și economic.

  Beneficiarii finantarii pot fi eligibili sa primească sprijin financiar pentru cheltuieli legate de personal, echipamente, software, servicii de consultanta si alte costuri necesare pentru a finaliza proiectul. In general, aceste proiecte sunt supuse unor termene limita stricte si a cerintelor clare de raportare si evaluare a rezultatelor.