Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Solutii VEEAM BACK-UP

Veeam® Backup & Replication ™ este singura solutie pentru protectia simpla, fiabila si flexibila a tuturor incarcarilor de lucru in cloud, virtuale si fizice. 

Oferim solutii IT complete pentru optimizarea afacerii tale: administrare retele date/voce, servere, virtualizare, VPN, help desk si remote support

Solutii de securitate ESET

Eset protejeaza tehnologia in peste 200 de tari; securizeaza computerele si dispozitivele, imaginile, datele si know-how-ul companiilor.

Solutiile pe care noi le oferim permit protejarea echipamentelor si softurilor dumneavoastra la cel mai inalt nivel.

Solutii Microsoft 365

Microsoft 365 este un serviciu de abonament oferit de Microsoft care include o colectie de software si servicii. Acesta include: Office 365, Windows 11, si Enterprise Mobility + Security (EMS).

Microsoft 365 ofera, de asemenea, instrumente de colaborare si de comunicare, precum si optiuni de automatizare a activitatilor de afaceri. Acesta poate fi licentiat pentru utilizatori individuali sau pentru intreaga organizatie, si poate fi accesat de oriunde, prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet.

// Lasati-ne un mesaj! Suntem aici sa va raspundem la intrebari

REVENIM NOI